sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tapahtui viikolla 35

Ajattelin ruveta postaamaan mielenkiintoisia ruoka-aiheisia linkkejä, kun sellaisia usein vastaan tulee.  Tässä viime viikon satoa:

Neljä tuntia Nomassa
Kulinaarimurujen Jaana kertoo kokemuksestaan maailman parhaassa ravintolassa. Ruokalista näyttää vähintäänkin mielenkiintoiselta.

Kaakao ja tumma suklaa edelleen myötätuulessa
Suklaa on terveellistä!

Tutkimus: Oikea syöminen laskee kolesterolia enemmän kuin eläinrasvan välttäminen
Ottamatta sen erityisemmin kantaa itse asiaan, minua häiritsee usein käytetty käsite "paha kolesteroli". Olen sitä mieltä, että sana paha kuuluu vain lasten satuihin noitien ominaisuudeksi, ei asiatekstiin. Olikohan muuten margariinifirma sponsorina?

Suomalaiset ovat syöneet 600 miljoonaa roiskeläppää
Tykkäsin kovasti näistä roiskeläppäpizzoista joskus teini-ikäisenä. Söin sellaisen aina lauantai-iltaisin paksusti juustolla (edemia tai oltermannia) päällystettynä. Joskus vain suuhun tuli jokin inhottava sitkeä krämmäle. Näin jälkeenpäin on hieman vaikea ymmärtää miksi niin pidin noista. Ehkä se oli vain se sulanut juustokerros. Tai sitten meillä oli kotiruoka niin mautonta, että rupuiset eineksetkin olivat askel parempaan suuntaan...

How to cood real good cheap easy food
Aloita kuullottamalla sipulisilppua. Lisää kaikenlaisia muita aineksia, ja saat esimerkiksi risottoa tai lihapataa. Vaihtoehtoisesti pane sipulin joukkoon tomaattimurskaa, keitä hetki ja lisää sitten kaikenlaisia muita aineksia, niin saat vaikkapa Bolognese-kastiketta. Tai sitten lisää sipulin ja tomaatin jälkeen vielä tölkkipapuja ja vasta sen jälkeen kaikenlaisia muita aineksia, jolloin tuloksena voi olla minestronekeittoa tai chili con carnea. Kätevää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti