Ensin kokeilin silti mielenkiintoista terästettyä jäätelösoodaa, tequila-appelsiinijäätelösoodaa. Vaniljajäätelö maustetaan tequilalla ja appelsiiniliköörillä, ja päälle kaadetaan appelsiinilimsaa. Tässä voisi käyttää myös sitruunalimonadia, jolloin appelsiiniliköörin maku tulisi ehkä paremmin esiin.
2 palloa vaniljajäätelöä (tai 4 lusikallista, kun ei ole jäätelökauhaa)
2 rkl tequilaa
2 rkl Cointreauta tai muuta appelsiinilikööriä
0.3 l appelsiinilimonadia, esim. Fanta
Lusikoi jäätelö kahteen isoon lasiin. Valuta päälle tequilaa ja Cointreauta, kumpaakin yksi ruokalusikallinen annosta kohti. Kaada limonadi päälle, 1½ dl kumpaankin lasiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.