Maidossa keitetty liha valmiina. |
Paisti kiehumassa. |
n. 700 g kappale porsaan sisäpaistia (muukin osa varmaan kävisi)
suolaa
pippuria
1 l täysmaitoa
1 laakerinlehti
Mausta liha joka puolelta suolalla ja pippurilla. Ruskista paistia kattilan pohjalla, niinikään joka puolelta. Kaada lihan päälle n. 0.5 litraa maitoa, niin että liha on suurimmaksi osaksi maidossa. Upota mukaan laakerinlehti. Kuumenna kiehuvaksi, ja keitä ensin miedolla lämmöllä kannen alla puolen tunnin ajan. Ota sitten kansi pois, lisää maitoa, ja jatka keittämistä ilman kantta kohtalaisella lämmöllä. Kokonaiskeittoajaksi tulee n. 2 tuntia. Maidosta tulee lopulta pehmeää mössöä. Ota kypsä liha kattilasta ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Käytä liemi kastikkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.