Tein tällaista keittoa lounaaksi jo edellisviikonloppuna. En valitettavasti huomannut ottaa valokuvaa, mutta tästä tuli sen verran hyvää, että kirjoitan ohjeen siitä huolimatta.
Katkarapukeitto (2 annosta)
1 sipuli
1 porkkana
voita tai oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 chilipalko
1 rkl tomaattisosetta
400 g kookosmaitoa
n. 100 g katkarapuja (pakaste)
suolaa, pippuria, chilikastiketta
Suikaloi sipuli ja porkkana. Silppua chili ja valkosipuli. Kuullota näitä kaikkia rasvassa. Lisää tomaattisose ja kookosmaito, ja keitä muutaman minuutin ajan. Lisää katkaravut joukkoon aivan lopussa, äläkä keitä niitä liikaa etteivät ne sitkisty. Jos haluat keitosta tulisempaa, lisää chilikastiketta. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.