Jatkan vielä yhden vinkin verran päärynästä. Maku-lehden syyskuun numerossa oli hyvännäköinen päärynätorttu. En turhaan toista ohjetta tässä. Ohjeeseen tuleva 2 dl mantelijauhetta vastaa yhtä 100 g pussillista. Päärynöitä kannattaa käyttää neljä pientä kappaletta. Joudun kyllä toteamaan, että torttu näyttää paremmalta kuin lopulta maistuu, varsinkin seuraavana päivänä täysin jäähdyttyään. Mantelijauhot tuntuvat hieman ryynimäisenä rakenteena, mikä hieman häiritsee. Jos on kuitenkin tarvetta esimerkiksi gluteenittomalle vaihtoehdolle kahvipöytään, on tämä torttu ihan hyvä valinta, ja valmistaminenkin on helppoa. Kannattaa nauttia tuoreena ja vielä lämpimänä, ehdottomasti vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.