Kirsikan syöntini on nyt melkoisen runsasta. Enimmäkseen herkkuhedelmät menevät tuoreena, kiviä syljeskellen, mutta olen kokeillut myös kaikenlaisia jälkiruokia. Opin myös, että kirsikastakin voi saada aikaan jotakin pahanmakuista. Jos siitä nimittäin tekee kiisseliä. Hyi miten ankeaa. En edes ottanut kuvaa, mutta tuotos näytti yhdeltä tummanpunaiselta limaklimpiltä. Kirsikoiden makukin katosi keittämisen ja suurustamisen myötä jonnekin. Sitä vastoin tämä pirtelö onnistui paremmin.
Kirsikka-kookospirtelö (1 annos)
n. ½ litraa kirsikoita
2 dl kookosmaitoa
½-1 dl vaniljajäätelöä
Poista kirsikoista kivet. Laita kaikki ainekset korkeaan astiaan, ja soseuta ja sekoita sauvasekoittimella. Kaada lasiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.